woensdag 18 september 2013

"Hoe is het met jullie huis"

Zo hard kwamen we weer terug in de werkelijkheid hier. Dat was waar ook, we hebben maandenlang intensief verbouwd om ons huis naar onze zin te maken. Nu we gezien hebben wat de mensen in Armeniƫ hun huis moeten noemen, schamen we ons bijna voor waar we allemaal zo moeilijk over hebben gedaan.
De terugreis is goed gegaan. Heel fijn was het gesprek met Elle, onze projectgenoot, en zijn vrouw Jantsje, die ons van Schiphol kwamen ophalen. Zij zijn eerder in Armeniƫ geweest en herkennen de verhalen. Al vertellend merken we bevestiging van de keuzes die we voor ons project willen maken. Ik heb een ruw projectplan opgsteld, Gepke heeft een ruwe presentatie met beeldmatriaal in elkaar gezet, dus we kunnen tempo houden met het verder uitwerken. Zo zullen we op een vrijdag in november weer een muziekavond organiseren, waarvan de opbrengst naar ons project gaat.

Deze blog houden we nog wel een tijd in de lucht. We verwachten ongeveer eens in de week een nieuwe update te geven. We hebben enorm veel steun ervaren van alleen al het feit dat jullie ons volgden, en soms reageerden. Heel fijn, en enorm bedankt. Hopelijk blijven jullie deze blog de komende weken nog volgen. Zodra we een meer vaste plek voor ons project hebben gevonden (webpagina) zullen we dat via deze weg laten weten.

Groet, Gepke en Arjan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten